Visst har du väl hört om den senaste appen för auditiv kommunikation? iPhone-appen Clubhouse som lanserades i april 2020, redan i maj 2020 värderades appen för sociala nätverk till nästan 100 miljoner dollar. Plattformens tillväxt är talande för hur inflytelserik den redan har kommit att bli. Det är gyllene tillfälle för oss i mobilitetsområdet att nyttja detta verktyg för att nätverka och delta i inspirerande och kreativa samtal.

Clubhouse är ett nytt socialt nätverk som bygger helt och hållet på röstsamtal. Den grundar sig varken på video, text eller bilder. Det är Alpha Exploration Co. som ligger bakom appen och det kan skapas samtal med allt från några få individer till över 5000 personer.

IUS innovation har startat klubben Mobilitet Sverige med målet att det ska skapas goda och innovativa samtal kring mobilitet. Varje torsdag klockan 8:00 diskuteras ämnet mobilitet från olika vinklar. Hittills har vi fokuserat på olika topics så som myter kring mikromobilitet, parkering av elsparkcyklar och mobilitet och bostäder, hur går det ihop?

– Det är verkligen spännande med en så ny plattform för nätverkande som den här. Jag ser stor potential till att vi ska lära oss av varandra och skapa spännande samtal, säger IUS innovations projektledare Patrik Westræus.

Gå med i klubben och häng på samtalet till morgonkaffet redan nu på torsdag!
Varmt välkomna till samtalet! ✨


Clubhouse

Saknar du en inbjudan till Club House?
Hör av dig till Anna Wadström eller Patrik Westreæus för att kunna delta i kommande samtal kring mobilitet.
Till Club House:
https://www.joinclubhouse.com/
Till klubben Mobilitet Sverige:
https://www.joinclubhouse.com/club/mobilitet-sverige
För vem riktar sig klubben?
Alla som är intresserade av ämnet mobilitet!
När:

Varje torsdag klockan 8:00
Längd:
Cirka 30 minuter