Den tredje juni är det åter dags för Barngolfen, ett stort arrangemang som Insamlingsstiftelsen för Drottning Silvias barn- och ungdomssjukhus håller i varje år. För tredje året ställer IUS innovation upp med ett lag och vi är riktigt stolta över att få vara med i detta fina arrangemang.

Barngolfen arrangeras varje år och har hittills lyckats samla in närmre 17 miljoner kronor, som har bidragit till läkande miljöer och glädje för barnen och ungdomarna på sjukhuset.

Den tredje juni är målet att samla in två miljoner kronor tillsammans för att realisera olika projekt och skapa glädje på Drottning Silvias barn- och ungdomssjukhus.

Det ska bli riktigt roligt att få vara med igen! Nu vill vi verkligen vinna denna gången, men framförallt samla in mycket pengar för ett gott syfte.” Säger Johan Jönsson, affärsutvecklare på IUS innovation.