Placeringsort: Göteborg

Sista ansökningsdatum: 22 mars, Vi går igenom ansökningar och intervjuar löpande, så sök direkt!

Är du läraren som var först ut med att lära eleverna på din skola programmering? Är du aktiv i forum som diskuterar digitala innovationer och som ger kreativa lösningar på digitala problem? Kan det vara så att det är du som ger inspirerande lektionsförslag till datalogiskt tänkande och programmering för barn och ungdomar? Då är det dig vi söker!

Vi behöver utöka vårt team av kodpedagoger, spelprogrammerare, app-pedagoger och projektledare med en kreativ, driven och inspirerande pedagog. Vi söker en heltidsanställd kodpedagog som tillsammans med våra deltidsanställda pedagoger ska utveckla och utöka vårt koncept Zcooly Hack. Du ska inspirera lärare och elever runt om i Sverige till att programmera mera. Du ska vara vårt ansikte utåt i sociala medier och du ska gilla att möta nya elever och lärare varje vecka. Du gillar att resa, gärna hållbart, främst i Västra Götaland men även i resten av Sverige.

Roligt lärande!
Vi är innovationsföretaget som brinner för att dela med oss av våra kunskaper. Våra tjänster, inom varumärket Zcooly, syftar till att höja undervisningen och att använda kraften i digitalisering. Detta görs bl.a. med hjälp av datalogiskt tänkande, programmering, mixed reality och spelifiering.

Vi på Zcooly älskar att arbeta tillsammans! Vi bollar idéer med alla inblandade. Vi testar lektioner med pedagogerna och programmerarna på kontoret, pedagogerna på skolorna vi arbetar med och med barn och ungdomar i vår närhet.

Vill du testa vad du som lärare kan göra på ett innovationsföretag? Vill du sprida dina kunskaper utanför din skola? Då är det dig vi söker! Vi tror också att du har:

  • Relevant lärarutbildning, gärna år 4-9
  • Flera års erfarenhet av undervisning
  • Några års erfarenhet av att arbeta med programmering, gärna med micro:bits, robotprogrammering och Scratch
  • B-körkort

Kontaktuppgifter

Roligt att du känner dig klippt och skuren för att jobba med oss! Skicka in ditt CV och ett personligt brev till rekrytering@iusinnovation.se. Har du frågor om tjänsten? Jonathan Wadström svarar på dina frågor och finns på jonathan.wadstrom@iusinnovation.se eller 073 660 69 02.