Nu finns möjlighet för skolor och kommuner inom GR att avropa Zcooly Skoltjänst genom ramavtal. Med Zcoolys unika lärande spel blir matematik lite roligare och enklare för lärare att följa upp. Ett speluppdrag från läraren blir en rolig hemläxa eller uppgift i skolan. Samtidigt får läraren i sin personliga webbmiljö enkelt översikt över elevernas matematikkunskaper och koll på att eleverna tränar på det de behöver träna på.

Våra spel är utvecklade efter Lgr11 och NCM är en viktig samtalspartner till oss i syfte att kunna kvalitetssäkra spelens innehåll.

Alla Zcooly-spel finns som appar till iOS och Android för både lärplattor och telefoner, men det går lika bra att spela i datorns webbläsare. Läraren följer enkelt upp elevernas lärande i de olika matematikavsnitten i den tillhörande webbtjänsten.

Med Zcooly…
…blir matematik roligt
…får läraren kontroll över elevernas lärande
…ökar elevernas matematikkunskaper

Kontakta GR Läromedel eller oss på Zcooly om du vill veta mer!